Sjokoladekuler med Svisker

TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
40
porsjoner
ENERGI
60
kalorier
Ingredienser
300 g mørk sjokolade coverture eller mørk sjokolade50 g hasselnøttkjerner
80 g SUNSWEET svisker
60 g cornflakes
Tilberedning
- Brekk sjokoladen i biter og smelt over vannbad med kokende vann, rør av og til.
- Hakk nøtter og rist de i en tørr stekepanne. La de avkjøles på en tallerken. Del også opp sviskene i små biter. Bland sammen med cornflakes og smeltet sjokolade.
- Bruk to skjeer til å forme små kuler og plasser på et bakepapir. Sett så sjokoladekuler et kjølig sted og la de stivne.
Tips: I stedet for hakkede hasselnøtter kan du bruke valnøtter, pekannøtter eller mandler. Rør inn en klype kanel i sjokoladeblandingen eller litt pepperkakekrydder (malt ingefær, nellik og kanel) til jul. Dryss over med kakaopulver til slutt.
Oppskriftskategori
Desserter og søte retter, Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
Glutenfri, Vegetarisk, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>