Sjokolade-, frukt- og nøttekuler
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Sjokolade-, frukt- og nøttekuler


TILBEREDNING
80
minutter
ANTALL
24
porsjoner
ENERGI
124kcal
kalorier

Ingredienser

100 g marsipan 50 g malte mandler 40-50 g hakkede valnøtter 25 g hakkede grønne pistasjnøtter 1 ss appelsinlikør Revet appelsinskall av ½ økologisk appelsin 24 SUNSWEET svisker 200-300 g mørk eller lys kokesjokolade I tillegg: 24 ispinner/grillpinner i tre En krukke fylt med sukker Skall fra den gjenværende ½ appelsinen

Tilberedning

  1. Elt marsipan, mandler, 30g valnøtter, halvparten av pistasjnøttene, appelsinlikør og appelsinskall i en bolle. Fordel blandingen i 24 porsjoner (8g hver) og form til små kuler.
  2. Lag et lite snitt i midten av hver sviske med hendene. Trykk appelsin- og marsipankulene inn i hver sviske, slik at omtrent halvparten av den er dekket av svisken. Legg kulene på en tallerken med marsipansiden oppover.
  3. Grovhakk og smelt 40g av sjokoladen. Dypp pinnene ned i sjokoladen, og sett de deretter inn i sviskene med marsipanfyll, gjennom marsipanen. Dette gjør du for at pinnene skal feste seg. La de stå i omtrent 30 minutter til sjokoladen har satt seg.
  4. Smelt den gjenværende sjokoladen og dypp sviskene en etter en og plasser dem med pinnen ned i en bolle med sukker. Så fort sjokoladen setter seg, strø sjokoladekulene med den gjenværende pistasjen og valnøtter. Pynt med appelsinskall. La det sette seg helt før de serveres.

Oppskriftskategori

Desserter og søte retter, Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

["Under 500 kcal"]

9, 12,

<<Søk etter en annen oppskrift>>