Ingenting er helt som en

SUNSWEET® SVISKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

om-svisker

LA OSS BEGYNNE MED BEGYNNELSEN...
Hva er egentlig en sviske?

Ja, sånn rent bortsett fra at det er en ernæringsmessig gigant i ministørrelse!

Svisker er tørkede plommer.

Sunsweet svisker er laget av plommer som har fått modne på trærne, under sol en. Plommene høstes inn når de er på sitt absolutt beste. Deretter blir de vasket og ovnstørket raskt og skånsomt. Denne spesielle måten å behandle dem på, sikrer at de naturlige egenskapene og smaken beholdes. Like før sviskene pakkes, blir de rehydrert, og resultatet er rett og slett himmelsk!

Les mer

SANNHETEN OM SVISKER
Hvorfor svisker er så bra for deg

Kostholdet vårt har en enorm innvirkning på både det fysiske og følelsesmessige velværet. Når lidelser som diabetes og hjertesykdom er på fremmarsj, er det å spise sunt viktigere enn noensinne.

Svisker er et viktig og næringsrikt bidrag til et sunt og balansert kosthold. Svisker har et høyt kaliuminnhold, noe som bidrar til å opprettholde et normalt blodtrykk. Svisker er søte og fulle av smak, samtidig som de er proppfulle av fiber, fettfrie og kun inneholder naturlige sukkerarter. De er også en utmerket kilde til næringsstoffer som kalium og vitamin K.

Les mer

SVISKER OG FORDØYELSE
Kunsten å opprettholde en god fordøyelse

Det kan være en utfordring å bevare en god fordøyelse, enten man er veldig stresset eller bare opptatt med å sjonglere alle oppgavene i hverdagen. Fordøyelsen er en følsom fysiologisk prosess. Hele kroppen kan bli påvirket når fordøyelsen svekkes. Resultatet er ofte ubehagelige fysiske symptomer som oppblåsthet og forstoppelse.

Som du kanskje allerede vet, er det bevist at svisker hjelper med å opprettholde normal fordøyelse, ved inntak av 100 g svisker daglig. Svisker kan nytes som en del av et variert og balansert kosthold og en aktiv livsstil.

Les mer

SVISKER I MATLAGING
Lær deg å lage mat med svisker

Rett fra pakken er svisker et sunt og enkelt mellommåltid uten fett. De er også en overraskende allsidig ingrediens i matlaging. Dette gjør svisker til en viktig ingrediens i matskapet. Svisker er et smakfullt tilbehør til både søte og salte retter, og de kan gi et ernæringsløft til flere av familiens måltider.

Bli inspirert av tradisjonelle oppskrifter: svisker sammen med svinekjøtt for eksempel. Eller vær kreativ på kjøkkenet og lag dine egne, moderne klassikere. Prøv svisker i smoothies, sorbeter og rørestekte retter. Nam-nam!

Les mer