SUNSWEET® SVISKER - FRA FRUKTHAGENE VÅRE

TIL SPISEBORDET DITT ...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Merknad-om-personvern

Merknad om personvern

Sunsweet Growers, Inc. (“Sunsweet”) respekterer personverninteressene til våre besøkende på vår nettside, og vår intensjon er å overholde alle våre forpliktelser i henhold til EUs General Data Protection Regulation (GDPR). Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer personlige informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker denne informasjonen, hvorfor vi bruker den, og hvordan du kan korrigere eller be om sletting av personlig identifiserbar informasjon du velger å gi oss. 

Sunsweet er databehandlingsansvarlig, og vi er ansvarlig for dine personlige data (referert til som “vi”, “oss” eller “vår” i dette personvern varselet).

Hvis du har noen forespørsler angående dine personlige data eller spørsmål knyttet til dette personvernvarselet vennligst kontakt oss på privacy@sunsweet.co.uk.

Alternativt kan du skrive til oss ved hjelp av opplysningene som er angitt i tabellen nedenfor:

Sunsweet Growers Inc.
c/o Jensen & Co
Tærudgata 16
2004 Lillestrøm
Norge 

1. Informasjoner som samles inn, til hvilket formål og under hvilket grunnlag vi behandler dem

Vi samler inn to hovedtyper av informasjoner fra besøkende på våre nettsider - personlig og ikke-personlig data.

Personlig data er alle opplysninger som identifiserer et individ. Dette inkluderer ikke anonymisert data.

  • Personlig data
Vi samler bare inn personopplysninger som du velger å gi til oss. Personlig data i denne sammenheng vil inkludere data som navn, e-postadresse, IP-adresse, postadresse og telefonnummer. Vi samler inn denne informasjonen via skjemaer på våre nettsider hvor disse skjemaene er direkte fullført av deg.

Dine personopplysninger vil bare bli brukt til de formålene du oppgav det til oss, slik det ble oppgitt av deg, på det tidspunktet du oppgav det.

  • Ikke-personlige data

Vi samler statistisk og annen analytisk informasjon på en samlet basis fra besøkende på våre nettsider. Disse ikke-personlige data omfatter informasjon som ikke kan brukes til å identifisere deg personlig eller til å kontakte deg. Det inkluderer innsamling av informasjon om antall personer som besøker nettstedet, den gjennomsnittlige mengden av tid brukt på nettstedet, dato og klokkeslett av besøk, det geografiske området nettstedet er besøkt fra, antall sider som er vist og andre anonyme statistiske data som involverer bruk av vår nettside.


Grunnen til at vi samler inn informasjon av denne typen er å gjøre statistisk analyse av bruken av nettstedet vårt, for å forbedre innholdet på nettstedet vårt, for å tilpasse vårt nettsted, og for å forbedre opplevelsen for våre besøkende.

Vi kan også bruke innsamlet informasjon, som ikke identifiserer deg personlig, for reklame, markedsføring og andre forretningsformål.

Det juridiske grunnlaget som vi bruker til behandling av personopplysninger, avhenger av hensikten med å gi oss denne informasjonen:

Kommunikasjonsdata inkluderer all kommunikasjon som du sender til oss enten det er via kontaktskjemaet på våre nettsider, gjennom e-post, tekst, sosiale medier meldinger, sosiale medier poster eller annen kommunikasjon som du sender oss. Vi behandler disse dataene med formål å kommunisere med deg, for journalføring og for etablering, medhold eller forsvar av rettslige krav. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å svare på kommunikasjon som sendes til oss, journalføring og til å etablere, forfølge eller forsvare rettslige krav.

Brukerdata inneholder informasjon om hvordan du bruker vår nettside og eventuelle elektroniske tjenester sammen med informasjon som du legger ut for publisering på våre nettsider, eller via andre elektroniske tjenester. Vi behandler disse dataene til å drive vår nettside og sikre for å sikre at relevant innhold er gitt til deg, for å sikre sikkerheten til våre nettsider, for å opprettholde sikkerhetskopier av vår nettside og/eller databaser og for å muliggjøre publisering og administrasjon av våre nettsider, andre elektroniske tjenester og virksomhet. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å gjøre oss i stand til å ordentlig forvalte våre nettsider og vår virksomhet.

Tekniske data inneholder data om din bruk av vår nettside og online-tjenester som IP-adresse, informasjon om nettleseren din, lengde på besøk på vårt nettsted, sidevisninger og navigasjonsstier, informasjon om antall ganger du bruker vårt nettsted, tidssoneinnstillinger og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til nettstedet vårt. Kilden til disse dataene er fra vårt analysesporingssystem. Vi behandler disse dataene til å analysere din bruk av våre nettsider og andre elektroniske tjenester, for å administrere og beskytte vår virksomhet og nettside, for å levere relevant innhold og annonser til deg, og til å forstå effektiviteten av vår annonsering. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å gjøre oss i stand til å forvalte våre nettsider og vår virksomhet, og for å øke vår virksomhet og til å bestemme vår markedsføringsstrategi.

Markedsføringsdata inneholder data om dine preferanser til å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og kommunikasjonsinnstillinger. Vi behandler disse dataene slik at du kan ta del i våre kampanjer som konkurranser, premietrekninger og konkurranser, for å levere relevant innhold og annonser til deg, og måle eller forstå effekten av denne annonseringen. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er våre legitime interesser, som i dette tilfellet er å studere hvordan kunder bruker våre produkter/tjenester, for å utvikle dem, for å øke vår virksomhet og for å bestemme vår markedsføringsstrategi.

Vi kan bruke brukerdata, tekniske data og/eller markedsføringsdata for å levere relevant innhold og annonser til deg (inkludert Facebook reklame eller andre typer reklamer), og for å måle eller forstå effektiviteten av reklame vi sender deg. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er legitim interesse, som er å gjennomføre vår markedsføringsstrategi for å øke vår virksomhet. Vi kan også bruke slike data for å sende annen markedskommunikasjon til deg. Vårt lovlige grunnlag for denne behandlingen er enten samtykke eller legitime interesser (nemlig å øke vår virksomhet).

Sensitive data

Vi samler ikke inn sensitiv data om deg. Sensitiv data viser til data som inneholder informasjon om din rase eller etnisk opprinnelse, religiøs eller filosofisk overbevisning, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske og biometriske data. Vi samler ikke inn noen opplysninger om kriminelle dommer og lovbrudd.

Sunsweet samler ikke bevisst inn personlig informasjon om noen under 16 år. I det tilfelle at vi lærer at vi har samlet slik informasjon fra en person under 16 år uten foreldrenes samtykke, vil informasjonen bli slettet fra vår database så snart som mulig.

Vi kan behandle personopplysninger uten din viten eller samtykke der dette er påkrevd eller tillatt ved lov.

2. Hvordan vi samle inn data

Vår primære metode for å samle inn data om deg er av deg å gi data direkte til oss (f.eks ved å fylle ut skjemaer på vår hjemmeside eller ved å sende oss e-post). 

Noen ganger kan vi samle inn data fra deg på offline hendelser (f.eks ABB) der du har oppgitt at du vil at vi skal kommunisere med deg om en bestemt sak, eller der du har oppgitt at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. I tilfeller som dette, vil din personlige informasjon bli lagt til vår database og kommunikasjonsinnstillingene tydelig angitt.

Vi kan motta data fra tredjeparter som analyseleverandører som Google, reklamenettverk som Facebook og andre datainformasjonsleverandører.  I noen tilfeller er disse informasjonsleverandørene basert utenfor EU. Som nevnt i kapittel 1, er denne statistiske dataen gitt på en samlet basis, og er som sådan ikke personlig identifiserbar.

3. Markedskommunikasjon

Vårt lovlige grunnlag til å behandle din personlige informasjon til å sende deg markedsføringskommunikasjon (f.eks Nyhetsbrev) er enten gjennom samtykke eller våre legitime interesser (nemlig å øke vår virksomhet). 

For forbrukerne er vår lovlige grunn til å behandle din informasjon ved ditt samtykke. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så klar som mulig. Vi vil bare sende deg vår markedskommunikasjon hvis du har valgt å ta del. Det finnes en rekke sider på våre nettsider hvor du kan abonnere på vår markedskommunikasjon (typisk oppskrift ideer, sunne tips, og nye konkurranser). På hver av disse skjemaene blir du bedt om å bekrefte at du ønsker å ta del i denne kommunikasjonen.  

Vi forstår at folk endrer sin mening. Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å slutte å motta vår markedsføringskommunikasjon, kan du melde deg ut når som helst ved å klikke på "meld av" linken som følger med på hver e-post. Din e-postadresse kan beholdes for å sikre at du ikke lenger mottar kommunikasjon som du har meldt deg av.

Hvis du er et aksjeselskap (f.eks butikk), kan vi sende deg markedsføring per e-post uten ditt samtykke, men du kan fortsatt velge å ikke motta e-post fra oss når som helst ved å klikke på "meld av" linken. I dette tilfellet er vårt lovlige grunnlag til å behandle din personlig informasjon for å sende deg markedsføring, kommunikasjon vår legitime interesse til å øke vår virksomhet. 

Hvis du velger å ikke motta markedsføringskommunikasjon lenger, vil informasjon som er gitt som et resultat av andre transaksjoner, for eksempel produkt henvendelser, innsending av en klage osv, beholdes. 

4. Avsløringer av dine personlige data

Vår primære databehandler er vårt digitale byrå som hjelper oss med å administrere dette nettstedet og behandle data som sendes til det. I denne forbindelse er Sunsweet datakontrolløren og vårt digitale byrå er databehandleren. Vi har en databehandleravtale (DPA) på plass med vårt byrå for å beskytte dine data. Etaten i sin tur har en rekke tredjeparts databehandlere (hosting-leverandører, datalagringsleverandører og andre tekniske partnere) som hjelper dem å levere de tjenestene vi trenger for driften av dette nettstedet. Noen av disse forretningspartnere kan befinne seg utenfor landet der du er.

Vi krever at alle tredjeparter som vi overfører dataene til å respektere sikkerheten til din personlige informasjon, og å behandle den i samsvar med loven. Vi tillater slike tredjeparter å behandle din personlige informasjon for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Vi er underlagt bestemmelsene i de generelle personvernbestemmelser (GDPR) som beskytter din personlige informasjon. Der vi overføre data til tredjepart utenfor EØS, skal vi sørge for at visse sikkerhetstiltak er på plass for å sikre en tilsvarende grad av sikkerhet for din personlige informasjon. Som sådan:
  • Vi kan overføre dine personopplysninger til land som EU-kommisjonen har godkjent gir en tilstrekkelig grad av beskyttelse for personopplysninger; eller
  • Hvis vi bruker USA-baserte leverandører som er en del av et personvernrammeverk (som etterfølgeren til EU-US Privacy Shield), kan vi overføre data til dem, om de har tilsvarende sikkerhetstiltak på plass; eller
  • Der hvor vi bruker visse tjenesteytere som er etablert utenfor EØS-området, "spesifikke kontrakter eller etiske retningslinjer som standard kontraktsklausuler" er godkjent av EU-kommisjonen, som gir personopplysninger den samme beskyttelse den har i Europa.

5. Datasikkerhet

Vi har fått på plass sikkerhetstiltak for å hindre din personlige informasjon ikke ved et uhell går tapt, brukt, endret avslørt, eller åpnet uten autorisasjon. Vi tillater også tilgang til din personlig informasjon bare for de ansatte og partnere som har et forretningsmessig behov for å ha tilgang til slike data. De vil bare behandle dine personlige data på våre instruksjoner og de må holde det hemmelig.

Vi har rutiner på plass for å håndtere mistanke om datainnbrudd og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator for brudd hvis vi er lovpålagt.

Vi tar rimelige skritt for å beskytte dine personlige opplysninger som kan identifisere deg. Likevel kan vi ikke garantere fullstendig sikkerhet, og vi er ikke ansvarlig for eventuelle brudd på sikkerheten eller for handlingene til en person eller enhet andre enn Sunsweet Growers, Inc. 

Selv om vi tar forholdsregler mot sikkerhetsbrudd, utgjør hackere en trussel mot alle internett-brukere. Av denne grunn, kan vi ikke garantere at alle dine personlige identifiserende opplysninger aldri vil bli avslørt på måter du ikke forventer eller som ikke er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi samarbeider med myndighetene, vi adlyder rettskjennelser, og vi hedrer stevninger og andre juridiske prosesser. Dine personlige identifiserende opplysninger kan utleveres dersom vi blir tvunget ved lov eller rettslig prosess å avsløre dem. Vi kan også gi slike opplysninger hvis vi mener, etter eget skjønn, at offentliggjøring vil være nyttig i forbindelse med å undersøke mulige brudd enten med loven eller med retningslinjene for Sunsweet Growers, Inc.

6. Databeholdning

Vi vil bare beholde dine personlige data så lenge som nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet det for, herunder i forbindelse med å tilfredsstille enhver juridisk, regnskap eller rapporteringskrav.

Når du bestemmer hva som er riktig tid er å holde dataene for vi ser på sin mengde, natur og følsomhet, potensiell risiko for skade fra uautorisert bruk eller utlevering, prosesserings formål, dersom disse kan oppnås med andre midler og juridiske krav.

I noen tilfeller kan vi anonymisere dine personlige data til forskning eller statistiske formål og da kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

7. Dine rettigheter

I henhold til databeskyttelseslovgivningen har du rettigheter i forhold til dine personopplysninger, som inkluderer rett til å be om tilgang, korrigering, sletting, begrensning, overføring, innvending mot behandling, overførbarhet av data og (der det lovlige grunnlaget for behandling er samtykke) til trekke tilbake samtykke.

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene som er beskrevet ovenfor, vennligst kontakt oss på privacy@sunsweet.co.uk.
 
Du trenger ikke å betale en avgift for å få tilgang til dine personlige data (eller til å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve en rimelig avgift hvis forespørselen er klart ubegrunnet, repeterende eller overdreven, eller nekte å etterkomme forespørselen din under  disse omstendighetene.

Vi må kanskje be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sørge for din rett til å få tilgang til dine personlige data (eller til å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt til noen person som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be om ytterligere informasjon i forhold til å besvare din forespørsel. 

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Av og til kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen er spesielt komplisert eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet, vil vi varsle deg.

8. Tredjeparts Lenker

Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider, plug-ins og applikasjoner. Ved å klikke på disse lenkene eller ved å tillate disse tilkoblingene kan du tillate tredjeparter å samle eller dele data om deg. Vi kontrollerer ikke disse tredjeparts nettsteder, og er ikke ansvarlig for deres personlige opplysninger. Når du forlater vår nettside, oppfordrer vi deg til å lese personvernerklæringen for hvert nettsted du besøker.

9. Informasjonskapsler

Vi bruker "informasjonskapsler", som er små sett med informasjon som er lagret på datamaskinen i forbindelse med din bruk av nettstedet vårt.   

Informasjonskapsler plassert på datamaskinen inneholder ikke navnet ditt, men en IP-adresse. I mange tilfeller, etter at brukerens økt er kansellert, er informasjonen i informasjonskapslene ikke lenger tilgjengelig for Sunsweet.

Informasjonskapsler er mye brukt for å få nettsider til å fungere, eller arbeide mer effektivt, samt å gi forretnings- og markedsføringsinformasjon til eierne av nettstedet.

En bruker trenger ikke å ha informasjonskapselfunksjonen til nettleseren sin slått på for å kunne bruke dette nettstedet. Hvis du kom til nettstedet vårt via en lenke fra et annet nettsted, er det også mulig at disse andre nettstedene kan legge inn en informasjonskapsel eller annen identifikator på datamaskinen. Vi kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for bruk av informasjonskapsler eller andre identifikasjoner av noen, bortsett fra Sunsweet Growers, Inc. For ytterligere informasjon, kan du også se vår cookies policy.

10. Betingelser

Sunsweet er glade for å tilby denne nettsiden for personlig bruk, men ved å bruke dette nettstedet godtar du vilkårene angitt i denne innkallingen.

11. Bruk av nettstedet og nettstedets materialer

Denne siden er ment for personlig, ikke-kommersielt bruk. Du kan ikke kopiere materiale fra dette nettstedet for kommersielt bruk. Du kan kopiere materialet i begrensede mengder fra dette nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at vår opphavsrett er festet til det kopierte materialet. Sunsweet forbeholder seg retten til når som helst å si opp din tillatelse til å lage personlige kopier av materiale fra dette nettstedet. Det er forbudt å bruke dette nettstedet til å sende eller overføre ulovlig, truende, injurierende, ærekrenkende, uanstendig, skandaløst, provoserende, pornografisk eller blasfemisk materiale eller materiale som kan utgjøre eller oppmuntre til ulovlig adferd. Sunsweet kan fra tid til annen overvåke eller gjennomgå materiale som er overført eller lagt ut ved hjelp av dette nettstedet, og forbeholder seg retten til å slette ethvert materiale selskapet anser upassende. Sunsweet er ikke forpliktet til å gjøre det, og påtar seg intet ansvar eller ansvar som oppstår som følge av materiale som sendes eller legges ut via dette nettstedet.

12. Eierskap av intellektuell eiendom

Sunsweet eier opphavsretten til dette nettstedet. Uansett andre vilkår eller betingelser i denne avtalen, beholder Sunsweet eierskap til opphavsretten til dette området og alt materiale fra dette nettstedet. Sunsweet eier varemerker, servicemerker og kjennetegn ("varemerker") som vises på dette nettstedet. Ingenting på dette nettstedet skal oppfattes som en lisens til å bruke varemerkene. Din bruk av varemerker som vises på dette nettstedet er strengt forbudt.

13. Forbehold

Din bruk av dette nettstedet og materialet fra dette nettstedet er på egen risiko. Sunsweet forsøker å gi nøyaktig og oppdatert materiale på dette nettstedet, men Sunsweet gir ingen garantier eller representasjoner om nøyaktigheten eller aktualiteten til materialet som tilbys på dette nettstedet. Sunsweet påtar seg intet ansvar eller ansvar for eventuelle feil eller utelatelser på dette nettstedet.

Hverken Sunsweet, noen av våre agenter eller noen annen part som er involvert i å skape, produsere eller levere dette nettstedet, er ansvarlig for eventuelle direkte eller tilfeldige følgeskader, indirekte eller straffbare skader som oppstår som følge av din tilgang til eller bruk av dette nettstedet eller materiale fra dette nettstedet.

Uten begrensning av det foregående, er dette nettstedet og materialet som tilbys på dette nettstedet gitt "SOM DEN ER" UTEN GARANTI AV NOEN SLIKT UTTRYKKELIG ELLER UNDERFORSÅTT, INKLUDERT MEN IKKE BEGRENSET TIL, DE UNDERFORSTÅTTE GARANTIER OM SALGBARHET, EGNETHET TIL ET BESTEMT FORMÅL ELLER IKKE-BEGRENSNING. Noen jurisdiksjoner kan ikke tillate utelatelse av underforståtte garantier, så denne erklæringen gjelder kanskje ikke for deg. Sunsweet Growers, Inc. påtar seg intet ansvar eller ansvar for skade på deg, din datamaskin eller din annen eiendom, på grunn av din tilgang til, bruk av eller nedlastning av dette nettstedet eller materiale som er levert på dette nettstedet.