Ingenting er helt som en

SUNSWEET® SVISKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

matlaging-med-svisker

Matlaging med svisker

Når man skal handle lettvinn og naturlig mat, fortjener Sunsweet svisker en plassering høyt opp på handlelisten.

Svisker er utrolig anvendelige. De kan gi et ernæringsløft til flere av familiens måltider. Svisker fungerer som smakfullt tilbehør til en rekke retter, både søte og salte. Smaken gir dybde og fylde til velkjente matretter som fristende mousse eller fruktkompott. Mer uventet er det kanskje at svisker også kan tilføre en frisk og fruktig dimensjon til salater, i smoothies, og til og med i sushi.

Er du ute etter en superenkel snack, eller skal lage en fristende festbuffet (og alt annet midt i mellom), er svisker et utmerket utgangspunkt.

Det finnes ikke noe mer lettvint enn å ta seg en håndfull svisker å tygge på, eller lage puré av frukten og smøre puréen på varm toast for et superraskt og mettende kveldsmåltid.

En blanding av bananer, sjokolademelk og svisker er et lettvint og deilig måltid!

Har du mer tid til rådighet, kan svisker brukes for en kreativ tvist på kjøkkenet. Prøv frukten i sorbet eller rørestekte wokretter.

Sunsweet svisker er ekstra søte, og har en deilig fruktighet som forsterker andre aromaer.

De er klassisk tilbehør til en rekke kjøttretter: deilig sammen med svinekjøtt, perfekt sammen med vilt. Svisker tilfører konsistens, fruktighet og smak og kan også brukes til å erstatte sukker og fett i familiens favorittbakverk.

Tester som er gjort av California Prune Board, der man byttet ut raffinert sukker med sviskepuré i en rekke oppskrifter, reduserte det totale sukkerinnholdet med inntil 35 %.

Sviskepuré kan også brukes som alternativ til smør. Frukten har litt karamellsmak med overtoner av vanilje. Derfor passer den særlig godt til sjokoladeoppskrifter. Prøv å bytte ut smøret med sviskepuré (bruk samme mengde) og nyt det!

Det finnes mange måter man kan tilsette deilige og næringsrike Sunsweet svisker på i det daglige kostholdet. Det er med andre ord all grunn til å ha en pakke eller to klar i matskapet.

Prøv noen av de deilige oppskriftene våre!