SUNSWEET® SVISKER - FRA FRUKTHAGENE VÅRE

TIL SPISEBORDET DITT ...
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

ressurser

SUNN LIVSSTIL, SVANGERSKAP, MATLAGING, OPPSKRIFTER
Hefter og guider

Vi har flere hefter og guider som du kan laste ned gratis fra denne delen av hjemmesiden. Alt fra sunn livsstil og tips for kommende mødre, til festoppskrifter med svisker. Du kan laste ned ved å klikke på en av lenkene nedenfor:

** Vennligst merk at dette heftet for tiden bare er tilgjengelig på engelsk

OM SVISKER, FORDØYELSENS HELSE
Svisker på storskjerm

Vi har en rekke videoer som du kan være interessert i.

Vi tar deg med bak kulissene til våre frukthager, viser en morsom animasjonsfilm om hvordan en plomme blir til en sviske, og tar for oss et mer alvorlig tema der Dr. Nick Read diskuterer fordøyelsen.

** Vær oppmerksom på at disse ressursene for tiden er på engelsk.

Se video nå

FORDØYELSE, PRODUKTER
Ofte stilte spørsmål

Vi har utarbeidet en liste med svar på ofte stilte spørsmål som: "Hva er holdbarheten på svisker?" eller "Hvor mange svisker bør jeg spise pr. dag?".

Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt, gå til Kontakt oss-siden, og vi vil gi deg en tilbakemelding så raskt som mulig.

Få svar på spørsmålene dine

ALT DU ØNSKER Å VITE OM SVISKER
Helse- og ernæringsfakta

Mange er ofte nysgjerrige på helse- og ernæringsfordelene ved svisker. For å svare på dine spørsmål har vi samlet en del informasjon som vil gi svar på hvorfor svisker er bra for deg. Alternativt, klikk på en av lenkene nedenfor for å gå direkte til den aktuelle faktasiden.

Helsefakta

Ernæringsfakta

Hvorfor svisker er bra for deg les mer

GUIDE TIL HJEMMESIDEN OM SVANGERSKAP
Tips for nye mødre

Det kan være en vidunderlig opplevelse å være gravid. Likevel er det ting som selv ikke din beste venn vil dele. Men ta det rolig, vi vil!

Ni måneder kan begynne å føles som en evighet; det kan virke som om sunne småplager multipliserer seg og stoffskiftet ditt kan bremse ned. Vi forklarer hvorfor dette skjer og har en mengde tips for å hjelpe deg når det virker som om fordøyelsen din ikke vil samarbeide.

Vi har en egen nettside stappfull av nyttige råd - Alt fra å "spise for to" til å bli vant med å telle sauer! Vi har også en rekke videoer som du kanskje er interessert i.

** Vær oppmerksom på at disse ressursene for tiden er på engelsk.

Besøk vår hjemmeside om svangerskap