Tortellini-Salat Med Svisker, Soltørkede Tomater og Rucuola
![](https://uploads.prod01.london.platform-os.com/instances/781/assets/images/recipe-main/r404-tortellioni-salad-main.jpg?updated=1649429521)
TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
510
kalorier
Ingredienser
400 g tortellini fylt med ost80 g soltørkede tomater i olje
80 g SUNSWEET svisker
1 rødløk
1 fedd hvitløk
4 ss kapers
5 ss balsamicoeddik
1 1/2 ss lønnesirup (evt. honning)
salt og nykvernet pepper
60 ml olivenolje
2 ss pinjekjerner
1 neve med rucolablader (ca. 40 g)
Tilberedning
- Kok tortellinien i 2-3 minutter etter anvisning på pakken, skyll den i kaldt vann og la det renne av godt. Hell over i en bolle. Skjær tomaten i tynne skiver og del sviskene i to. Skrell løk og hvitløk. Skjær løken i skiver og hakk hvitløken i små biter før du tilsetter begge deler i tortellinien sammen med kapers, tomater og svisker.
- Bland sammen eddik, 2 ss vann, lønnesirup, salt og pepper, og visp inn olivenolje. Mariner tortellini-blandingen i salatdressingen. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne, og la de avkjøles på en tallerken. Vask rucolabladene, tørk dem i en salatslynge og vend inn i salaten, dryss over de ristede pinjekjernene.
Tips: Du kan også tilsette noen friske basilikumblader og 2 ss oliven uten stein i salaten. Topp deretter med feta terninger eller mozzarellaskiver.
Oppskriftskategori
Småretter og salater, Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>