Frukt og yoghurt parfait

TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
490
kalorier
Ingredienser
1-2 kvister rosmarin 125 g Sunsweet svisker + 4 Sunsweet svisker til pynt 150 g frosne blåbær 75 ml eplejuice 1 økologisk lime 650 g gresk yoghurt (10% fett) 1-2 ss flytende honning 150 g Cantuccini (italiensk mandelkjeks) 2 ss sesamfrøTilberedning
- Vask rosmarinen og rist den tørr. Fjern nålene fra kvistene. Skjær 125 g svisker i små biter. Bland sammen med blåbær, rosmarin nåler (spar noen til pynt) og eplejuice.
- Vask limen i varmt vann og tørk. Riv skallet fra halvparten av limen. Skjær limen i to og press ut saften. Rør sammen yoghurt, honning, limesaft og limeskall. Skjær Cantuccini-kjeks i små biter. Rist sesamfrøene i en panne uten fett og hell på en tallerken.
- Skjær de fire sviskene i to. Legg lagvis yoghurtkrem, blåbærpuré og Cantuccini-kjeks i dessertglass. Pynt med halve svisker og resterende rosmarinnåler.
Oppskriftskategori
Hovedretter, Easter, LP Bone Health, LP Prep Under 15 mins,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal, Ferdig på 15 min, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>