Frukt og yoghurt parfait
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Frukt og yoghurt parfait


TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
490
kalorier

Ingredienser

1-2 kvister rosmarin
125 g Sunsweet svisker + 4 Sunsweet svisker til pynt
150 g frosne blåbær
75 ml eplejuice
1 økologisk lime
650 g gresk yoghurt (10% fett)
1-2 ss flytende honning
150 g Cantuccini (italiensk mandelkjeks)
2 ss sesamfrø

Tilberedning

  1. Vask rosmarinen og rist den tørr. Fjern nålene fra kvistene. Skjær 125 g svisker i små biter. Bland sammen med blåbær, rosmarin nåler (spar noen til pynt) og eplejuice.
  2. Vask limen i varmt vann og tørk. Riv skallet fra halvparten av limen. Skjær limen i to og press ut saften. Rør sammen yoghurt, honning, limesaft og limeskall. Skjær Cantuccini-kjeks i små biter. Rist sesamfrøene i en panne uten fett og hell på en tallerken.
  3. Skjær de fire sviskene i to. Legg lagvis yoghurtkrem, blåbærpuré og Cantuccini-kjeks i dessertglass. Pynt med halve svisker og resterende rosmarinnåler.

Oppskriftskategori

Hovedretter, Easter, LP Bone Health, LP Prep Under 15 mins,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk, Under 500 kcal, Ferdig på 15 min, Ny oppskrift,

<<Søk etter en annen oppskrift>>