Granola Smoothie Bowl
TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
446kcal
kalorier
Ingredienser
For å lage Granola:80 g smør
125 g mild blomsterhonning
250 g havregryn
100 g kokosflak
100 g solsikkefrø
50 g hakkede mandler
2 ts med vaniljesukker (8g)
1 toppet ss med malt kanel
Ca. 240 g SUNSWEET svisker
For å lage Smoothie Bowl:
600 g lett tinte frosne bringebær
4 bananer
300-400 ml appelsinjuice
225 g sviskegranola (oppskrift ovenfor)
Valgfri topping:
150-200 g friske bringebær
Tilberedning
Granola:
- Forvarm ovnen til 160°C. Smelt smør og honning i en liten kjele på lav varme før du setter den til side.
- I mellomtiden, bland havregryn, kokosflak, solsikkefrø, mandler, vaniljesukker og kanel i en stor bolle. Tilsett smør og honningblandingen, rør godt inn og fordel på et stekebrett. Stekes midt i ovnen i omtrent 20-22 minutter til granolaen er gyllenbrun. Snu på blandingen etter 10, 15 og 20 minutter, slik at den blir jevnt stekt. Avkjøl i minst 30 minutter.
- Skjær sviskene i fire og bland dem sammen med granolaen rett før servering.
Smoothie Bowl:
Bland bringebær, 3 bananer og 300 ml appelsinjuice i en blender. Hvis nødvendig, tilsett den gjenværende appelsinjuicen til du har en tykk og kremet konsistens. Hell smoothien i en bolle og dryss over sviskegranola. Skjær den gjenværende bananen i skiver over bollen og pynt med friske bringebær om ønskelig
Oppskriftskategori
Drikker og smoothies, Frokost, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal, Vegansk,<<Søk etter en annen oppskrift>>