Gresskarsuppe med Chorizo

TILBEREDNING
35
minutter
ANTALL
6
porsjoner
ENERGI
423
kalorier
Ingredienser
600 g butternut squash eller gresskar30 g frisk ingefær
2 løk
3 ss olje
2 ss røkt paprikapulver
300 ml hvitvin
400 ml kyllingbuljong
4 chorizopølser (spansk paprikapølse)
200 g SUNSWEET svisker
30 g gresskarkjerner
2 kvister rosmarin
3 ss crème fraîche
Salt og pepper
Tilberedning
- Hakk squash og ingefær i små terninger og løk i store stykker.
- Stek det hele lett i olje sammen med paprikapulver i 5 min.
- Hell buljong og hvitvin over og kok på medium varme i 15 min.
- Rør sammen blandingen, smak til med salt og pepper og ha i sviskene delt i store stykker og hold det hele varmt.
- Rist gresskarkjernene på en tørr panne og stek pølsene i tynne skiver med hakket rosmarin.
- Server suppen med pølser, crème fraîche og gresskarkjerner.
Oppskriftskategori
Suppe, Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
<<Søk etter en annen oppskrift>>