Kylling Radicchio Rull

TILBEREDNING
25
minutter
ANTALL
6
porsjoner
ENERGI
223
kalorier
Ingredienser
300 g kyllingbryst salt og pepper 1 neve friske urter 2 gule paprika 150 g California svisker 2 store gulrøtter 1 agurk 3 ss. olivenolje 2 store radicchio salathoder 200 g yoghurt GressløkTilberedning
- Vask kyllingen og kutt i strimler, smak til med salt og pepper. Vask urter og hakk grovt. Rens gul paprika og kutt i fine strimler. Skjær svisker i to. Skrell gulrøtter, kutt i tynne skiver. Vask agurk, kutt i terninger og salt.
- Varm olje i en panne. Fres kyllingstrimlene på alle sider over høy varme i 5 minutter. Overfør til en bolle og tilsett grønnsaker og svisker. Fjern stilken fra den kileformede radicchiosalaten som et kileformet stykke, kast store blader. Vask bladene.
- Press godt ut overflødig væske fra agurk og rør sammen med yoghurt. Legg radicchio-bladene på en benkeplate og tilsett kylling- og grønnsaksblandingen. Fordel urter på toppen og rull dem opp. Bind sammen med gressløkstilker og server med yoghurten.
Oppskriftskategori
Kanapeer og salte snacks, LP Bone Health, Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
Under 500 kcal, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>