Quinoa med Svisker

TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
6
porsjoner
ENERGI
443
kalorier
Ingredienser
300 g quinoa2 rødløk
250 g cherrytomater
1 agurk
100 g SUNSWEET svisker
1 avocado
2 kvaster bredbladet persille
1 kvast mynte
10 ss olivenolje
8 ss sitronsaft
1 ss karve
Salt og pepper
Tilberedning
- Skyll quinoa grundig i en sil/dørslag og la vannet renne av.
- Ha quinoa i en kasserolle med 6 dl vann med salt og kok opp. La det småkoke over lav varme i 15 minutter inntil frøene åpner seg og hell av vannet.
- Skjær løk i strimler og tomater, svisker og avocado i terninger. Del agurken i to og fjern kjernen før den skjæres i skiver. Hakk persille og mynte.
- Varm olivenoljen opp sammen med sitronsaft, karve, salt og pepper. Tilsett quinoa og de øvrige ingrediensene og la det hvile 20 minutter før servering.
Oppskriftskategori
Hovedretter,
Stikkord for oppskrift
Under 500 kcal, Vegansk,<<Søk etter en annen oppskrift>>