Varm Vintersalat Med Svisker

TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
490
kalorier
Ingredienser
ca. 60g hele valnøtter, grovhakket 200g rund chevre, skåret i fire tykke skiver 8 håndfuller blandet salatblader 8 spiseklare svisker, i tynne skiver 1 pakke med 4 vakuumpakkede kokte rødbeter, drenert og tykt skiver (eller bak de selv) Dressing: 4 ss extra virgin olivenolje 4 ss sviskejuice 2 ss sitronsaft 2 ss appelsinjuice Salt og pepper, etter smakTilberedning
- Forvarm ovnen til 190 grader.
- For å forberede dressingen, legg alle dressingingrediensene i en boks med tett lokk, rist godt. Sett til side.
- Legg de hakkede valnøttene på et stekebrett og stek i 5 minutter, rist en gang til de er brunet over det hele. Ikke brenn dem.
- Legg ostrullene på et stekebrett med folie. Stek i den varme ovnen og la stå til de har begynt å smelte, men fortsatt holder formen - ca 5 minutter. Ikke prøv å snu dem.
- Legg de blandede bladene i et bredt salatfat, spre de skivede rødbetene på toppen, og topp med de skivede sviskene og valnøttene.
- Ta de varme osteskivene ut av ovnen, og legg dem forsiktig på toppen av salaten.
- Drypp over dressingen, og server umiddelbart. Server gjerne med litt couscous eller quinoa.
Oppskriftskategori
LP Gluten Free, Jul, LP Prune Juice Recipes, Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Glutenfri, Under 500 kcal, Ny oppskrift,<<Søk etter en annen oppskrift>>