Sviskechutney
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Sviskechutney


TILBEREDNING
minutter
ANTALL
N/A
porsjoner
ENERGI
N/A
kalorier

Ingredienser

1 ts peanøttolje og vegetabilsk olje 1 liten løk, finhakket 250 g SUNSWEET® svisker, hakket 1 ss ferskrevet ingefær 2 fedd hvitløk, knust 1 lite laurbærblad 75 g mykt brunt sukker 100 ml sider (eller risvinseddik) ½ ts malt allehånde salt og pepper

Tilberedning

  1. Varm oljen i en kasserolle på lav varme.
  2. Tilsett løk, litt salt og pepper og all allehånden.
  3. Kok i ti minutter, eller til løken er myk, mens du rører av og til.
  4. Tilsett svisker, ingefær, hvitløk og laurbær, og kok på svak varme i ca. 10–12 minutter.
  5. Tilsett sukker og eddik, og kok til chutneyen har samme konsistens som en fyldig eplesaus med biter.
  6. Smak til med salt, pepper og sukker.

Serveres varm eller kald. Kan oppbevares i kjøleskap i noen uker.

Sviskechutney smaker godt til saltmat og som tilbehør til ost.

Oppskriftskategori

Sauser og dressinger,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk"]

13,

<<Søk etter en annen oppskrift>>