Fylt kylling med svisker
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Fylt kylling med svisker


TILBEREDNING
45
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
581
kalorier

Ingredienser

4 kyllingfileter (à ca. 250 g)
Salt og pepper
4 salviestilker
80 g medium lagret goudaost
150 g SUNSWEET svisker
Små trespyd
2 spiseskjeer vegetabilsk olje
200 ml kyllingfond (på glass)
400 g gulrøtter
1 large kålrabi
30 g smør

Tilberedning

  1. Rens kyllingfiletene og tørk dem med papir. Lag et snitt på langs av hvert filet. Krydre kjøttet med salt og pepper. Legg 2 salvieblad i hvert snitt. Skjær goudaost i 4 tynne skiver. Legg så en bit gouda og 2 svisker i hvert snitt. Bruk de små trespydene til å lukke snittene med.
  2. Varm den vegetabilske oljen og stek kyllingfileten til de er brune på alle sider. Hell kyllingkraft over det stekte kjøttet. Dekk til filetene med lokk og la surre i 18–20 min. Ha resten av sviskene og salviebladene i kraften og surr sammen med de andre ingrediensene i løpet av de siste par minuttene. Krydre kjøttkraften med salt og pepper.
  3. Skrell, vask og skyll gulrøttene, og skjær dem i skiver. Skrell kålrabi og skjær i små terninger. La gulrøtter og kålrabi småkoke i saltet vann i 10–12 minutter. Hell av vannet til grønnsakene. Smelt smør i pannen og rør inn grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær kyllingfileter i passende stykker og server sammen med grønnsakskraften og sviskene, samt grønnsakene. 

Oppskriftskategori

Hovedretter,

Stikkord for oppskrift

<<Søk etter en annen oppskrift>>