EN LITEN PLOMME

EN VIKTIG LØSNING...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

Oppskrifter

Spinatsalat med mozzarella og svisker


TILBEREDNING
40
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
331
kalorier

Ingredienser

1 appelsin (økologisk)
1-2 spiseskje revet pepperrot (glass)
1 spiseskje rødvinseddik
2 spiseskjeer lønnesirup
2 spiseskjeer olivenolje
salt, pepper
200 g Sunsweet svisker
150 g små mozzarellakuler
200 g tynne, nye spinatblad
1 rødløk
20 g valnøttkjerner

Tilberedning

  1. Vask appelsinen og skrell av halvparten av skallet med et sitronjern i tynne striper.  Press ut saften. Bland appelsinsaft og skall med pepperrot, eddik, lønnesirup og olivenolje i en stor bolle. Smak til med salt og pepper. Ha i svisker og skyllede mozarellakuler. Dekk til og mariner i ca. 30 minutter.
  2. Vask og rens spinatblader grundig med kaldt vann. Skyll spinatbladene godt i dørslag eller bruk en salatsentrifuge. Skrell løk og skjær i tynne ringer. Hakk valnøttkjernene.
  3. Vend spinatblader og løkringer forsiktig inn med de marinerte sviskene. Anrett på tallerken og dryss over med hakkede valnøtter.

Tips: Bruk ruccola eller tynne blad av blandet salat i stedet for spinatblad.

Oppskriftskategori

Hovedretter, Småretter og salater

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk

<<Søk etter en annen oppskrift>>