Eksotisk sviskesalat
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Eksotisk sviskesalat


TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
232
kalorier

Ingredienser

1 granateple 2 ss lønnesirup Frø fra en halv vaniljestang 2 appelsiner 150 g SUNSWEET svisker 30 g valnøtter 1 papaya (ca. 500 g) 2 ss kokosflak Litt mynteblad

Tilberedning

  1. Del granateplet i to. Klem ut saften fra den ene halvdelen og ta ut kjernen fra den andre halvdelen med en skje.
  2. Bland saften fra granateplet med lønnesirup og vaniljefrø.
  3. Skrell appelsinen (som et eple) og sørg for å fjerne også det hvite. Skjær skiver av appelsinen og samle opp saften.
  4. Ha appelsinsaften i granatepledressingen.
  5. Ha sviskene i dressingen (del gjerne i to) og la stå.
  6. Hakk valnøttene og rist dem i en liten panne med nonstick-belegg.
  7. Del papayaen i to, fjern frøene og og skrell papayaen. Skjær papayaen i biter.
  8. Bland sviskene forsiktig med appelsinskiver, granateplefrø, valnøtter og papaya.
  9. Dryss kokosflak over fruktsalaten.
  10. Pynt med mynteblad og server.

Oppskriftskategori

Desserter og søte retter, Småretter og salater,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk"]

9, 10,

<<Søk etter en annen oppskrift>>