Gorgonzola-mousse med svisker
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Gorgonzola-mousse med svisker


TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
586
kalorier

Ingredienser

Til mousse: 150 g gorgonzola 250 g mascarpone 200 g yoghurt med lavt fettinnhold pepper fra kvern 1 klype malt anis saft fra sitron I tillegg: 125 ml hvitvin 2 spiseskjeer plommesyltetøy 2 teskjeer chilisaus 150 g SUNSWEET svisker 1 stang stangselleri 20 g valnøttkjerner

Tilberedning

  1. Skjær gorgonzola i små biter og legg i en bolle. Tilsett mascarpone og yoghurt, pisk med stavmikser til en kremet konsistens.  Smak til med pepper, malt anis og saft fra sitron. Fyll på glass og oppbevar kjølig til det skal brukes.
  2. Bland hvitvin med plommesyltetøy og chilisaus. Del svisker i to eller fire, ha i sausen og oppbevar også dette kjølig.
  3. Vask og rens stangselleri, skjær i fine strimler. Hakk valnøttkjernene. Ha sviskesausen over gorgonzola-moussen og pynt med selleri og hakkede valnøtter. Serveres med baguette.

Oppskriftskategori

Desserter og søte retter,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk","Glutenfri"]

9,

<<Søk etter en annen oppskrift>>