Raclettepoteter med svisker
TILBEREDNING
16
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
276
kalorier
Ingredienser
8 små kokefaste poteter2 teskjeer olje
Salt, pepper
125 g raclette-ost (en tykk skive)
16 SUNSWEET svisker
Karse til pynt
Tilberedning
- Vask potetene grundig under rennende vann. Del potetene i to og hul dem ut med en melonskje (restene kan brukes i en suppe).
- Legg uthulte poteter på et brett med bakepapir. Strø over med salt og pepper. Skjær osten i terninger og legg i gropene. Bak potetene i forvarmet ovn på 200 °C (gass: nivå 3-4, varmluft: 180 °C) i ca. 20 minutter.
- Trykk en sviske lett ned i osten på hver potet og server med litt karse på toppen.
Oppskriftskategori
Småretter og salater,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk,<<Søk etter en annen oppskrift>>