Sviske og osteruller
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Sviske og osteruller


TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
281
kalorier

Ingredienser

Til rullene: 1 purre salt 125 g Cheddar-ost 20 SUNSWEET svisker (ca. 200 g) trespyd 1 spiseskje olje Til dip: 3 spiseskjeer søt sennep 3 spiseskjeer sterk Dijon-sennep knuste rosa pepperbær

Tilberedning

  1. Rens purren, skjær i to på langs, vask grundig og forvell i rikelig med saltet vann i 1-2 minutter. Hell av vannet, skyll med kaldt vann og klapp tørr. Skjær i to på langs en gang til, om nødvendig.
  2. Skjær cheddar i 20 ganske lange stykker. Åpne sviskene forsiktig og ha i cheddar. Surr purrestrimler rundt og fest med trespyd. Varm olje i en stekepanne med nonstick-belegg og surr sviskerullene forsiktig.
  3. Bland begge sennepene og krydre med rosa pepperbær. Server dippen sammen med sviskerullene.

Oppskriftskategori

Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk","Under 500 kcal"]

12,

<<Søk etter en annen oppskrift>>