Sviske og osteruller
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Sviske og osteruller


TILBEREDNING
30
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
281
kalorier

Ingredienser

Til rullene:
1 purre
salt
125 g Cheddar-ost
20 SUNSWEET svisker (ca. 200 g)
trespyd
1 spiseskje olje
Til dip:
3 spiseskjeer søt sennep
3 spiseskjeer sterk Dijon-sennep
knuste rosa pepperbær

Tilberedning

  1. Rens purren, skjær i to på langs, vask grundig og forvell i rikelig med saltet vann i 1-2 minutter. Hell av vannet, skyll med kaldt vann og klapp tørr. Skjær i to på langs en gang til, om nødvendig.
  2. Skjær cheddar i 20 ganske lange stykker. Åpne sviskene forsiktig og ha i cheddar. Surr purrestrimler rundt og fest med trespyd. Varm olje i en stekepanne med nonstick-belegg og surr sviskerullene forsiktig.
  3. Bland begge sennepene og krydre med rosa pepperbær. Server dippen sammen med sviskerullene.

Oppskriftskategori

Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk, Under 500 kcal,

<<Søk etter en annen oppskrift>>