Svisker med geitost i sennep, kvedesaus
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

OPPSKRIFTER

Svisker med geitost i sennep, kvedesaus


TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
179
kalorier

Ingredienser

40 g kvedegele
80 ml hvitvin
20 g SUNSWEET svisker
2 teskjeer sterk sennep
1 spiseskjeer søt sennep
2 vårløk
4 små, runde geitoster (f.eks. Picandeau)

Tilberedning

  1. Kok opp kvedegelé og hvitvin i en liten gryte. La det småkoke til sirup. Tilsett svisker, vend dem om og la det stå og småkoke. Ha i sennep.
  2. Rens vårløk, skyll og skjær i smale strimler.
  3. Anrett geitost med sviskene i sennepsaus og pynt med vårløk. 

Tips: Klikk her for en relativt enkel oppskrift på kvedegele

Oppskriftskategori

Forretter og appetittvekkere, Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

Vegetarisk, Ferdig på 15 min,

<<Søk etter en annen oppskrift>>