Svisker med geitost i sennep, kvedesaus
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Svisker med geitost i sennep, kvedesaus


TILBEREDNING
15
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
179
kalorier

Ingredienser

40 g kvedegele 80 ml hvitvin 20 g SUNSWEET svisker 2 teskjeer sterk sennep 1 spiseskjeer søt sennep 2 vårløk 4 små, runde geitoster (f.eks. Picandeau)

Tilberedning

  1. Kok opp kvedegelé og hvitvin i en liten gryte. La det småkoke til sirup. Tilsett svisker, vend dem om og la det stå og småkoke. Ha i sennep.
  2. Rens vårløk, skyll og skjær i smale strimler.
  3. Anrett geitost med sviskene i sennepsaus og pynt med vårløk. 

Tips: Klikk her for en relativt enkel oppskrift på kvedegele

Oppskriftskategori

Forretter og appetittvekkere, Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk","Ferdig på 15 min"]

5, 12,

<<Søk etter en annen oppskrift>>