Veganske grønnsaksdipper med sviskespyd
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

OPPSKRIFTER

Veganske grønnsaksdipper med sviskespyd


TILBEREDNING
60
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
261
kalorier

Ingredienser

Til dipper: 300 g silketofu (fra helsekostbutikk) 120 g kokte gulrøtter Litt sitronsaft Salt og pepper Litt revet skall av økologisk sitron 1 teskje karse 100 g kokt blomkål 1-2 teskjeer karri 120 g kokte erter Revet skall og saft fra 1/2 økologisk lime 1 spiseskje finhakket mynte Til spyd: 250 g SUNSWEET svisker Wasabipasta (på tube) Ca. 25 g saltede, ristede peanøtter

Tilberedning

  1. Del silketofuen i tre porsjoner til dippene. Mos en porsjon med gulrøtter og saft fra sitron. Smak til med salt og pepper og litt revet sitronskall. Bland i karse. Mos en porsjon silketofu med blomkål og karri. Smak til med salt og pepper. Mos den siste porsjonen silketofu med erter og limesaft. Smak til med salt, pepper og revet limeskall. Bland i mynte.
  2. Fyll sviskene med litt wasabipasta og en peanøtt. Sett dem på spyd og server med dippene. 

Oppskriftskategori

Kanapeer og salte snacks,

Stikkord for oppskrift

["Vegetarisk"]

12,

<<Søk etter en annen oppskrift>>