Mozzarella Carpaccio med svisker
TILBEREDNING
20
minutter
ANTALL
4
porsjoner
ENERGI
336
kalorier
Ingredienser
4 spiseskjeer balsamicoeddik4 spiseskjeer rød druejuice
Kajennepepper
150 g SUNSWEET svisker
250 g mozzarella
1 rødløk
1 Hass avokado
Et par never ruccola
Noen dråper olivenolje
Frisk kvernet pepper
Tilberedning
- Kok opp eddik og druejuice. Ha i kajennepepper. Tilsett de tørkede sviskene og kok marinaden på høy temperatur og reduser til det bare er litt væske igjen. La sviskene kjøle av.
- Skjær mozarella i skiver. Skrell løk og skjær i tynne ringer. Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet på de to halvdelene. Skjær avokadoen i skiver.
- Anrett mozarella og avokado på et fat. Legg løkringer og svisker med marinade på toppen. Dryss ruccola og noen dråper olivenolje over salaten, og deretter litt frisk kvernet pepper før servering.
Oppskriftskategori
Forretter og appetittvekkere,
Stikkord for oppskrift
Vegetarisk, Under 500 kcal,<<Søk etter en annen oppskrift>>