Ingenting er helt som en

SUNSWEET® SVISKE
Sunsweet is an agricultural cooperative

SUNSWEET SVISKER

hvorfor-svisker-er-sa-bra-for-deg

Hvorfor svisker er så bra for deg

Det er godt dokumentert at svisker har fordøyelsesfremmende egenskaper, men visste du at frukten har andre helsemessige fordeler også?

Svisker inneholder en rekke vitaminer og mineraler, spesielt kalium, K-vitamin og B6-vitamin. De er også kilde til mangan og kobber, naturlig forekommende antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativ skade.

Verdens helseorganisasjon anbefaler at vi spiser 7-8 porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. Noen av oss sliter med å få i oss fem porsjoner. Svisker kan hjelpe deg!

Det skal bare tre svisker til for å utgjøre en porsjon, og de kan tilsettes nesten ethvert måltid, enten det er søtt eller salt (se Matlaging med svisker).

Til frokost kan de spises som de er eller sammen med for eksempel yoghurt, grøt, frokostblanding eller som tilbehør på en brødskive med hvitost.

Svisker er en perfekt snack. De er naturlig søte og saftige, men har en lav GI, slik at energien frigjøres relativt sakte. På den måten tilfredsstiller de søtbehovet uten å gi deg et energirush etterfulgt av raskt dalende blodsukker. Og så synes vi Sunsweet svisker smaker veldig godt!

Du kan finne mer informasjon om svisker i våre interaktive avsnitt helsefakta og ernæringsfakta

Svisker kan nytes som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. For detaljert informasjon om næringsinnholdet i svisker, se produktsiden